توصیه مهم و کلیدی درباره لاستیک خودرو
به خرم گستر ساعی خوش آمدین ، جهت دریافت قیمت روز محصولات با موعد تحویل فوری و به روز در رنگ بندی های متنوع با شماره های 02166090697 و 02166090695 در تماس باشید .
1- حتما از لاستیک استاندارد استفاده کنید.
2- در هنگام انتخاب و تهیه لاستیک به نوع خودرو، سرعت، شرایط رانندگی، سطح جاده، شرایط محیط و فصل توجه کنید.
3- بازدیدهای دوره ای لاستیک های خودرو به منظور ماندگاری بیشتر، ایمنی بالاتر، راندمان بهتر و مصرف سوخت کمتر امری حیاتی است.
4- باد لاستیک ها هر دو هفته یک بار کنترل شود.
5- بهتر است تمام لاستیک های خودرو از یک نوع باشند، مشخصات یکسانی داشته باشند و در صورت استفاده از لاستیک های تیوب دار، بهتر است تیوب داخل لاستیک نیز در صورت تعویض لاستیک عوض شود.
6- هیچ گاه لاستیک های رادیال و بایاس پلای را به طور هم زمان بر روی یک خودرو استفاده نکنید.
7- از بالانس چرخ ها هرگز غافل نشوید.
8- در هنگام کنترل فشار باد، لاستیک ها بایستی سرد باشند و در حالتی که لاستیک ها گرم می باشند، از خالی کردن باد اضافی بپرهیزید.
9- هر 10000 کیلومتر لاستیک های بایاس پلای به صورت ضربدری و لاستیک های رادیال به دلیل جهت دار بودن، به صورت طولی جابه جا شوند
10- یک باور اشتباه وجود دارد و آن این است که لاستیک های نو را در اکسل جلوی خودرو نصب می کنند تا با توجه به وزن بیشتر در اکسل جلو و کنترل بهتر فرمان، ایمنی خودرو بیشتر شود، در صورتی که به دلیل کمی وزن خودروها در اکسل عقب، باید چسبندگی خودرو به سطح جاده را با لاستیک های سالم تر و با آج بیشتر جبران کرد و از انحراف خودرو در پیچ های تند جلوگیری کرد.
11- هیچ گاه از رینگ و لاستیک معیوب یا تعمیر شده استفاده نکنید.
12- در صورت تجهیز خودرو به سیستم ضد قفل ABS یا سیستم ضد لغزش ASR هیچ گاه سایز رینگ و لاستیک را بدون اصلاح وضعیت سیستم مدیریت مرکزی ECU تعویض نکنید. چون سیستم های مذکور، قابلیتهای خود را از دست خواهند داد.
13- لاستیک زاپاس را در شرایط مناسبی نگهداری کرده و باد آن را همراه با فشار باد لاستیک های دیگر کنترل کنید.
14- نتیجه استفاده از لاستیک های غیر استاندارد خودرو، وارد شدن آسیب جدی به سیستم تعلیق و دستگاه انتقال قدرت خودرو خواهد بود.
15- فشار باد زیاد و فشار باد کم هر دو باعث آسیب رساندن به لاستیک ها میشوند. پایین بودن فشار باد در هنگام رانندگی باعث اصطکاک بیشتر و در نتیجه تولید حرارت بیش از حد در لاستیک میشود و عمر لاستیک را به شدت کاهش میدهد.فروش خودرو، اگر لاستیک از دو طرف خورده شود ولی در بخش میانی سالم بماند نشانه کم بودن فشار باد لاستیک در طول رانندگی است و اگر فقط در وسط سائیده شود نشانه زیاد بودن فشار باد لاستیک است.
16- لاستیک نخ زده به هیچ وجه قابل اطمینان نیست، زمانی که لاستیک خودرو نخ زده شد به منظور حفظ جان سرنشینان و ایمنی خودرو سریعا باید لاستیک تعویض شود.
17- از رینگ های زنگ زده ،پوسیده ،تاب دار و جوشکاری شده نباید به هیچ وجه استفاده شود.
18- عمق آج لاستیک های خودرو را باید مرتبا بررسی و کنترل کرد. بهتر است قبل از اینکه کاملا لاستیک صاف شود از زیر خودرو خارج شود تا از به مخاطره افتادن سلامتی سرنشینان جلوگیری شود. در ضمن امکان روکش کردن مجدد لاستیک هم وجود خواهد داشت.